HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna általi üzenete

2020.01.21. 01:20 :: lowoa

2017. január 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az óra itt van. Már látszanak a jelek. Próféciáim beteljesülnek. Kérjétek magatokra a hit kegyelmét, mert csak erős hittel tudtok szembe szállni a gonosszal. Csak erős, Belém vetett bizalommal tudjátok megvívni a csatát a sötét erőkkel, amelyek szüntelenül ólálkodnak körülöttetek, hogy az örök sötétségbe taszítsanak. De ti soha ne féljetek, ne veszítsétek el bátorságotokat! Erőtöket és hiteteket tápláljátok szüntelen imával! Mindig Engem állítsatok a szemetek elé, mindig csak Rám figyeljetek! Hívjátok segítségül a Szentlelket! Ő vezet titeket a szűk ösvényen, amely az üdvösség felé halad, és Ő mindig Engem állít elétek, hogy példát vegyetek Rólam és erőt merítsetek Belőlem. Maga az üldözés nem tart sokáig, de annál keményebb és véresebb lesz. Már most imádkozzatok üldözőitekért, hogy megkapják a tisztánlátást és hitre térjenek. Imáitokra sokan meg fognak térni közülük és üdvösségre jutnak.

 

Drága gyermekeim! Ti, akik elhagytatok mindent és mindenkit Énértem azért, hogy osztatlan szívvel Nekem szolgáljatok, nagy védelemben részesítelek benneteket, és megkapjátok Tőlem az erőt és a kegyelmet, hogy bátran szembe szálljatok a gonosszal és megvalljatok Engem üldözőitek előtt. Olyan ékesszólást adok nektek, hogy maga a Szentlélek fog beszélni belőletek. Ezért ne készüljetek, és ne töprengjetek azon, hogy mit fogtok mondani.

 

Különösen a szenvedések viharában merüljetek el Bennem, elmélkedjetek kínszenvedésemen és kereszthalálomon, mert a Földön a keresztre vagyok felszegezve. Ez a ti üdvösségetek, ti pedig a keresztek által üdvözültök. De felvirrad rátok új fényem korszaka, az ezer éves béke uralma, amikor megkötözöm a sátánt, aki kísért és tévelygésbe taszítja a népeket. Akkor a szeretet és a béke fognak uralkodni, csókot váltanak egymással, Én pedig a szívetekben fogok élni és ti imádni fogtok Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben.

 

Drága kicsinyeim! Legyetek erősek! Legyetek tudatában annak, hogy a harc örökre eldőlt, amelyet mindig Én nyerek meg, mert Én vagyok az örök győztes, az Isten, Aki mindenekfölött állok. Aki Bennem bízik meg nem szégyenül. Fogadjátok Szívből jövő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: 2 Tessz 1, 4-6: „Dicsekszünk is veletek Isten egyházaiban: állhatatosságotokkal és hitetekkel, amelyet tanúsíttok a sok üldözés és zaklatás közepette. Ezeket elviselitek az Isten igazságos ítéletének előjeleként, hogy majd méltók legyetek az Isten országára, hiszen szenvedtek érte. Méltányos egyébként, hogy az Isten üldözőiteknek üldözéssel fizessen meg.”

 

2 Tessz 2, 3-4: „…be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani.”

 

Mk 2, 27: „Jézus mondta”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6512160151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása