HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

A Szűzanya Szeretetlángjának ünnepe

2020.02.02. 02:36 :: lowoa

A távolból egy fehér galamb repült Szeplőtlen Szent Szívbe és ennek hatására úgy tündökölt és ragyogott Édesanyánk Szent Szíve, mint a Nap, melynek sugarai megvilágítják a Földet, de most különösen az országunkat. Láttam, ahogyan a Szűzanya országát ez a fény teljesen befedi és általa egy nagy tisztulás vette kezdetét. A sötétséget felváltotta a világosság. Ez a világosság a Mennyből származik. Ezen a napon nagyon sok bukott angyal lebénult és visszaűzetett a pokolba, így rengeteg lélek megszabadult a gonosztól és sok tisztítóhelyen szenvedő lélek üdvözült. A Szűzanya országunk közepére egy fehér liliomot ültetett el. Szűzanya: „Gyermekeim, hamarosan látni fogjátok, hogy országotokat Mennyei Atyátok miképpen fogja fölemelni az Ő dicsőségébe. E fehér liliom a tisztaságot jelképezi, amely vonatkozik a ti szentjeitekre és minden engesztelőre is, akik tiszta szívvel vállalják az áldozatot mindennap a bűnösök megtéréséért. Bizony, ezek az engesztelők már most ott fényeskednek gyönyörű virágokként Isten Szent Trónja előtt.” Később a Szűzanya mögött egy fényes hidat láttam, amely fölfelé vezetett az égbe. Szűzanya: „Gyermekeim, én vagyok az Ég és Föld Királynéja az a Híd, amely összeköt titeket Mennyei Atyátokkal és átsegít titeket a nagy megpróbáltatások alatt az Új Paradicsomba.” A Szentlélek Isten lehajolt szeretett leányához, és így szólt hozzá: „Leányom, a te kezedben van Magyarország sorsa és az eljövendő egyház is. Gyűjtsd össze népedet és induljatok el a pusztába! Ott próbatételek sora vár választott népemre, de csak a leghűségesebbek nyerhetik el Isten ajándékát. Te vagy minden engesztelő utolsó reménye és az a bástya, amely oltalmat és védelmet tud nyújtani számukra.”

Szeretetláng átadáskor

Ahogyan húsvétkor Krisztus világosságát ünnepeljük, úgy most Szűz Mária világosságát ünnepeltük meg, és fogadtuk a szívünkbe. Ez egy rendkívüli ajándék a Szentlélek által, amely növeli bennünk a Szűzanya iránti tiszteletet és teljes odaadást. Jézus: „Ahol Édesanyám világossága jelen van, ott nem lehet helye a félelemnek. Ő Szent Szívében őriz titeket, ahova egyedül Szentháromságnak van bejárása, a gonosznak nem. Veletek együtt családjaitok is biztonságban vannak ott.”

2014. 02.02, Vasárnap Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/774-a-szuzanya-szeretetlangjanak-unnepe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr186214255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása