HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.02.18. 01:21 :: lowoa

„Aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az Úr testét, saját ítéletét eszi és issza.” (1Kor 11, 29)

2020. 02. 18, Kedd
Látomásban egy római katolikus templom oltárasztala mellett álltam, ahol a Szentlélek Isten mutatkozott meg előttem. Azt kérte tőlem a Szentlélek, hogy figyeljem meg az áldozati liturgiát. Láttam, hogy kimaradt az epiklézis, vagyis a Szentlélek lehívása nem történt meg. Szomorúan figyeltem, hogy a kenyérrel és a borral nem történt semmilyen természetfeletti változás. Úgy értem, hogy nem változott át Krisztus testévé és vérévé. A hívek semmit sem észleltek az egészből. Továbbra is azt hitték, hogy Jézus testét veszik magukhoz.
Szentlélek: „Közeleg az a nap, amikor ez a látomás beteljesedik hazátokban is. Ha megszűnik az epiklézis, akkor onnantól kezdve nem lesz átváltoztatás. Ez a változás olyan észrevétlen lesz, hogy számtalan hívő ember nem fogja érzékelni, hogy mi is történik körülötte. Lesznek igaz gyermekeim, akik felfigyelnek a változásra és figyelmeztetni is fogják a többieket, de azok nem fognak hinni nekik azt mondván: „Lehetetlen, hogy ez megtörténjen.” Az ördögnek az érdeke, hogy elvegye a lelketek táplálékát, az Eucharisztiát. Gyermekeim, sokan fognak beleesni abba a bűnbe, amire Szent Pál felhívta figyelmeteket: „aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az Úr testét, saját ítéletét eszi és issza.” (1Kor 11, 29) Elkerülhetetlen, hogy ez az állapot (átváltoztatás megszüntetése) bekövetkezzen! Nem tehettek mást, minthogy imádkozzatok és arra kérjétek Mennyei Atyátokat, hogy ennek idejét kitolja, hiszen Ő az idő Ura is. Csak azok kapják meg a felismerés különleges kegyelmét, akiknek szívében Isten első helyen van. Ahol a kenyér már nem Krisztus teste lesz, ott már nem Isten házába fogtok belépni, hanem egy egyszerű házba, amely nem különbözik a többi épülettől. Aki jót akar magának, az el fogja kerülni ezt a helyet, mivel megszentségtelenítették.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr5915495950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása