2018.02. 20, Kedd

Egy közösségben imádkoztunk, ahol Magyarország térképét odahelyezték az asztalra, és körülötte a magyar szentek és királyok képei voltak láthatóak. Láttam, hogy a térkép a képekkel együtt fényben ragyogtak és angyalok vették körül, akik a Szűzanya kérésére a Szentháromság elé vitték misztikusan. A Mennyei Atya azt mondta:

„A Magyarországért végzett imádságok nem vesznek kárba. Én, a ti Atyátok minden imát kegyelemmé alakítok és azt a magyar nép javára fordítom. Amikor engeszteltek hazátokért, akkor a kegyelem úgy hullik a magyar földre, miként a hó esik télen. Ne féljetek, mert azok az emberek, akik a hazugság atyját szolgálják, lassan elbuknak, mert az igazság mindig kiderül! Ők nem tudják, hogy a világi hatalom nem fogja megmenteni az életüket, sőt inkább megkeseríti életük minden percét. Gyermekeim, mindig voltak ellenségeitek és még lesznek, akik el akarják törölni nemzeteteket. Minél több az ellenségetek száma, ti annál jobban fegyverkezzetek fel az ima erejével. Bár láthatatlan előttetek a szellemi világ, mégis láthatjátok azt saját szemetekkel, hogy országotokat szeretettel támogatom, és angyalaim által védelmezem. Szűz Mária, a ti édesanyátok, az Én legkedvesebb leányom, így mindaz, amely az ő tulajdonában van, azon rajta van áldó és oltalmazó kezem.

A Szentlélek Isten, aki az Atya balján lebegett fehér galambként hatalmas szárnyaival betakarta az országot és így szólt: „Ezt a nemzetet már Emese álmában lefoglaltam magamnak, akinek turulmadár képében jelentem meg. Azt akarom, hogy a magyar nép megújuljon és visszatérjen a kereszténység igaz értékeihez, amely elsősorban a rendezett (szentségi házasság) családalapításban kell elkezdődnie. Sokasodjatok, hiszen az egységben az erő. Válasszátok az élet Urát és tegyetek meg mindent azért, hogy új élet költözzön népetek szívébe. A mérték Isten törvénye legyen számotokra. Hamarosan fel fog virágozni nemzetetek élete, és visszatérnek magyar testvéreitek is külföldről, akik tehetségükkel szintén gyarapítani fogják népetek jövőjét. Előttem nem számít, hogy hol éltek eddig, mert egyedül az a fontos, hogy szívük telve legyen Isten és a haza iránti szeretettel.

Isten parancsára az angyalok aranyból és fényből álló kerítést készítettek. Láttam, ahogyan ezt a kerítést a nagy Magyarország határához helyezik. Ekkor az Úr így szólt: „Legyen ez a nemzet sokak menedéke, ahol az emberek igaz otthonukra találhatnak.”

Mária Magdolna