2020. 02. 24, Hétfő
Mély aggodalommal kérdeztem meg az Úrtól, hogy a koronavírus vajon Magyarországot is eléri-e? Nemrég a Szűzanya azt mondta, hogy Európában is el fog terjedni ez a halálos vírus. A napokban hallani lehetett, hogy Olaszországban is jelen van és nő a halottak száma. Jézus így válaszolt:
„Leányom, ez a koronavírus Európába is bejutott. Bizony mondom neked, hogy mivel a vírust nem lehet megállítani, így számtalan országban el fog terjedni. Itt nemcsak Európa országairól beszélek, hanem a világ más országairól is. Ez a járvány része annak, hogy előmozdítsa a világ gazdasági összeomlását. Az emberek a túlélésért ki fogják fosztani az élelmiszer üzleteket. Számtalan kórházat, munkahelyet, iskolát, gyárat, templomot és egyéb helyeket be fognak zárni. Sokan az otthonaikba fognak bezárkózni abban bízva, hogy nem kapják el a vírust.
Gyermekem, Európa országai fokozatosan fogja bevezetni a készenléti állapotot. Az orvosokat összehívják és felkészítik arra, hogy mire számítsanak a vírussal kapcsolatban. Tájékoztatják őket arról, hogy milyen tünetek fognak mutatkozni a betegeken és hogyan lehet védekezni ellene, hiszen a levegőben terjed és a szélsőséges időjárás csak megerősíti a vírust. Leányom, a koronavírus Magyarországot is érintheti. Ez a járvány bárhol elterjedhet az országotokon belül is. Hamarosan le fog állni a külföldre való utazás lehetősége (repülő, hajó, busz, vonat). Azok a magyarok, akik külföldön vannak nehezen fognak tudni visszatérni a hazájukba.
Azt üzenem minden gyermekemnek, hogy készüljön fel, mert elérkezett az idő. Legyen otthonaikban tartós élelmiszer, víz és szerezzenek be gyógynövényeket a vírusok, járványok ellen. Imádkozzanak, hiszen az imádság képes hatni a vírus ellen is! Kérdezted Tőlem, hogy hogyan védekezhettek igazán a vírus ellen? A védelmetek ezekben rejlik: imádság, szentségek, szentelmények. Vegyétek nagyon komolyan többek között: a Balázs áldást, a betegek kenetét, a hamvazkodást, a szenteltvízzel való meghintést (pl. keresztvetéskor), a házszentelést, az áldásokat. Kezdjetek el imádkozni azokhoz a szentekhez, akik a járványok idején a betegek különleges közbenjárói voltak (pl. Szent Balázs, Szent Rókus, Szent Hildegard, Szent Charbel stb). Ajánljátok fel önmagatokat nekik, hogy védőszentjeitek lehessenek a baj idején. Ne féljetek, bízzatok Bennem és a szentségek, szentelmények erejében!”