HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Veronika Márta által

2020.03.01. 09:43 :: lowoa

A szeretetláng látomás értelmezése 2011.03.01.

Szűzanya: Gyermekem, amit most mutattam neked, jól vésd a szívedbe! Szeretetlángom imátoknak, virrasztásotoknak, böjtötöknek köszönhetően egyre jobban terjed a Földön. Ha kitartóak és hűségesek lesztek, az én Szeretetlángom egyre erősebb lánccá alakul át, amit az ellenség nem tud áttörni.
Gyermekem, szeretetlángommal át akarom ölelni a Földet és meg akarom tisztítani a bűntől. Engedtem neked látni, hogy szeretetlángom hogy fog terjedni a Földön, hogy fog benneteket összekötni. Egyre jobban össze fog benneteket kapcsolni, és így egy hosszú erős láncot fogtok alkotni. Ezt a láncot az én anyai, tiszta, szeplőtelen Szívem lángja fogja átitatni, amely oly erős kötelék lesz köztetek és én köztem, hogy az ellenség egyből elfutamodik, és a pokol kapuja is bezáródik. Szeretetlángom oly tiszta és egyszerű, hogy a Föld minden zugát meg fogja tisztítani. Csak hinnetek és bíznotok kell anyai szeretetemben, és a Szentháromság szeretetében. Szeretetlángommal egységet és békét szeretnék kötni köztetek. Gyermekem, csak a Szeretetláng terjedése mentheti meg a Földet a bűntől és a szennytől. Szeretetlángom oly erős, hogy a pokol kapuját is örökre bezárhatom, és onnan többé egy lélek nem juthat ki. De ehhez össze kell fognotok: imádkoznotok, virrasztanotok, böjtölnötök kell. Szeretetlángomat terjeszteni kell az emberek között! A pislákoló tüzet lángra kell lobbantanotok, és a lángra úgy kell vigyáznotok, mint az életetekre. Fiam ezt mondja nektek. “Virrasszatok, mert nem tudjátok, mikor jön el az idő! Bízzatok, és fogjátok erősen a kezünket, és imádkozzatok velem együtt.” Gyermekem, nem szabad megijednednetek semmilyen akadálytól, mert mi, égiek, veletek vagyunk, csak bízzatok bennünk. Ha elfáradtok, vagy meginogtok, erősen kapaszkodjatok Szeretetlángomba, és még kitartóbban imádkozzatok! Kérjétek a Szentháromság oltalmát, és bízzatok bennünk! Én pedig, Édesanyátok, szeretetlángom erejével körülölellek, és megoltalmazlak titeket a gonosz hatalmától. Kérlek titeket, gyermekem, terjesszétek az én Szeretetlángom erejét és oltalmát, és vezessetek minél több lelket az én Szeretetlángomhoz! Bízzatok anyai szeretetemben és oltalmamban! Megáldalak bennetek Szeretetlángom erejével és tisztaságával, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/0301-ertelmezes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr926214156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása