HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.03.28. 10:46 :: lowoa

Magyarország felajánlása a Fiúnak

2018. 03. 28, Szerda

Ma a Fiúnak ajánlottam országunkat a Szent Korona előtt. A felajánlás alatt az angyalok körbe vettek minket és nemzetünk védő angyala tömjénezőt tartva a kezében körbejárta a Szent Koronát, miközben a tömjénfüst folyamatosan áradt. Az ima fénysugárként hatolt fölfelé ajkunkról és eggyé vált a tömjénfüsttel, amely a korona körül folyamatos körforgásban volt és spirális formában az ég felé áramlott. Láttam, ahogyan Krisztus misztikusan a kereszten függött hazánk fölött és sebei lassan begyógyultak, melyek a magyar nép bűnei miatt keletkeztek. Jézus azt mondta: „Ezt a felajánlást nemzetetek javára fordítottam, amely engesztelésül szolgált Atyám színe előtt. A magyar nép rászorul Isten kegyelmére, ám a kegyelemért a bűnöket folyamatosan engesztelni kell. Bizony mondom nektek, hogy a felajánlást Atyám is látta, és tetszését lelte bennetek.”

 

Bementünk az alsóház üléstermébe, ahol a parlamenti ülések zajlanak. Nemzetünk angyala körbejárta a termet tömjénezőjével, és a bukott angyalok ismét eltakarodtak. Láttam, hogy a házelnök helyén Jézus Szent Istvánnal az oldalán angyalok kíséretében megjelent és kezében tartotta a két kőtáblát, amelyből fény áradt. A Megváltó fölemelte a kőtáblákat, melynek fénye végig áramlott a teremben és közben így szólt: „Azt akarom, hogy Atyám törvényének ereje hasson át mindent, amely ebben a teremben zajlik. Vannak, akik szembe mernek szegülni a tízparancsolattal és a hazát Júdáshoz hasonlóan elárulják. Ezeknek az embereknek jobb lett volna, ha meg sem születnek, mert tettük igen súlyos Isten színe előtt. Bizony mondom nektek, hogy azok a pártok, akik gyűlöletre és hazugságra építenek és buzdítanak végül meg fognak gyengülni, majd maguk is annak áldozatává fognak válni. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Inkább attól féljetek, aki a lelket meg a testet is a pokolba taszíthatja (Mt 10, 28).”

 

Később is alkalom volt arra, hogy újra a Szent Korona elé mehettünk. Láttam, hogy a korona mögött Jézus, mint Örök Bíró jelenik meg és mellette állt a mi édesanyánk is, aki folyamatosan az Ő szeretett fiára tekintett. Csodálattal szemléltem Szűz Máriát, aki a koronában nem hatalmat lát, hanem Isten akaratát. Rajtuk kívül még három személy mutatkozott meg előttem: Noé, Mózes és Illés. Mindhárman meghajoltak a Szent Korona előtt, hiszen ez az ország Szűz Mária tulajdonában van. Hallottam, ahogyan Noé így szólt: „Ti gyermekeim, az én ivadékaim vagytok Nimród által, amelyről őseitek is tudtak. Amikor Isten szövetséget kötött velem, akkor a szövetség kegyelme nemcsak a teremtett világra áradt ki, hanem az én vérvonalamra is. Örvendezzetek és ujjongjatok, mert a magyar nép előtt lassan fényre fog derülni igaz történelmük.”

 

Noé után Mózes így szólt: „Gyermekeim, Isten törvénye a szívetekbe van írva. Sokan el akarják taposni országotokat, mert félnek tőletek. Szent királyaitok ismerték és gyakorolták az erényeket, amelyekben kimagaslottak a világ más királyaival szemben, akik közül többen gőgből csak önmagukat szolgálták és nem Istent, ezért buktak el és lett sokaknak szégyenletes a halála.” Illés a próféták atyjaként pedig a következőt mondta: „Nemzetetekből sokszor kiemelkedtek olyan személyek, akik Isten akaratát közvetítették az emberek felé. A Kármel-hegyén sokáig remeteként éltem. Nagy tisztelője vagyok Szűz Máriának a Mennyben, aki méhében hordozta Isten egyszülött fiát. Ti Szűz Máriához tartoztok és általa a Szentháromsághoz. Imádkozzatok, hogy minél többen (a papok is) Mária lelkületét hordozzák szívükben, mert aki őt követi az hamarabb eljut a Fiúhoz, mint saját önerejéből!”

 

Láttam, hogy megnyílt az égbolt és a Mennyei Atya tűzoszlopot küldött hazánk határa köré. Ez a tűzoszlop olyan volt, mint annak idején a zsidó nép átkelése során, amely védte őket az egyiptomi fáraótól és seregétől. Az égből tűzeső hullott Magyarországra, amely nemcsak megtisztít, hanem növeli is a magyar emberek szívében a haza iránti szeretetet, amely jelen pillanatban igen meghatározó a jövőnket érintve.

Végül az Úr a következőt mondta: „Olyan próbatétel elé állítottalak titeket, amely hasonló volt Ábrahám próbatételéhez. Láttam, hogy sokan eleget tettek kérésemnek. Annak idején Izsák életben maradhatott, mert Ábrahám hitt Istenben és megtette az Ő akaratát, így igaz vérvonala fönnmaradt. Ezt a kegyelmet akarom most nektek is adni, hogy nemzetetek jövője védve legyen generációról generációra. A próbatétel megtörtént. A kegyelmeket elkészítettem. Most türelemmel várakozzatok.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1913898244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása