HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.01. 09:28 :: lowoa

2014. április 1. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Most arra kérlek benneteket, hogy virrasszatok és imádkozzatok! Kérjétek a Szentlelket, hogy ragyogja be elméteket és szíveteket, hogy világosítsa meg minden gondolatotokat, és Ő vezesse minden cselekedeteteket, egész életeteket, mert most olyan idők jönnek, és már vannak is, amikor egyre nagyobb lesz a zűrzavar és a káosz. Ellenfelem már régóta készül erre, hogy jól összekuszáljon mindent, és belopja magát az Egyház szívébe, hogy Helyettem őt imádják és bálványozzák.

Gyermekeim! Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig! Maradjatok meg a keskeny úton! Ha el is vesznek Engem, az Oltáriszentséget, ti akkor is csak Engem imádjatok! Ne menjetek azok közé, akik bálványisteneket imádnak! A rejtekben, ha ritkán is, de lesz Szentmise, amelyet szentéletű papjaim fognak bemutatni. Ti oda menjetek! Minden Szentáldozásotokat úgy fogadjátok, mint utolsó útravalótokat, mert egyáltalán nem biztos, hogy halálotok előtt még meg tudtok áldozni.

Gyermekeim! Ez a sátán legnagyobb támadása, amióta fennáll a világ. Most mindent bevet, hogy a legtöbb lelket a pokolba taszítsa. Ti, akik olvassátok, és tettekre váltjátok üzeneteimet, biztonságban vagytok. De jaj azoknak, akik lesöprik, és figyelmen kívül hagyják, sőt ellene beszélnek. Ők süketek és vakok. Behódolnak a sátánnak, és minden csatlósának, mert nem ismerik fel ellenfelem ravaszságát, hogy kilencven kilenc igazságot mond, csakhogy egy hamisságot belecsempésszen. De ez olyan, mint amikor a finom friss ételbe belefullad egy egér. Akkor már senkinek sem kell.

Gyermekeim! Ti, akik elfogadjátok Tőlem a tisztánlátást, imádkozzatok vak és süket testvéreitekért, hogy lehulljon szemükről a hályog, és felismerjék az idők jeleit! Mert most azokat az időket élitek, amelyek le vannak írva a Jelenések könyvében és a Szentírás más helyein, és amiket előre megjövendölt Szűz Anyám. De a legegyszerűbb ezeket félre dobni, és behódolni a sátán embereinek. Mondom nektek, az ilyen emberek az örök üdvösségüket teszik kockára. Imádkozzatok értük, hogy megkapják és befogadják a tisztánlátás kegyelmét.

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Hatalmas keresztényüldözés fog végigsöpörni a földön. Sokakat ki fognak végezni Énértem. Készüljetek, és imádkozzatok! Váltsátok tettekre üzeneteimet! Akkor bevezetlek titeket Atyám országába, ahol vég nélkül fogtok Velem együtt örvendezni. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által: „Jézusom, Te ott függsz a keresztfán. Látom, amint a Véred ömlik. Szentmise van. Te a kereszten a földgolyó fölött vagy. Drága, Szent kiomló Véred beborítja az egész földgolyót. Ez azt jelenti, hogy mindenütt, ahol Szentmise van, a Te drága Szent Véred tisztít meg minden áldozót bocsánatos vétkeitől, amelyeket nem gyónt meg. A Te Véred a mi üdvösségünk és menedékünk. Szent Véred a hatalom, a mi védőpajzsunk, amely elűzi közelünkből a sátánt. Ha a Mennyei Atya a Te drága Szent Véredet látja rajtunk, megenyhül irántunk, nyomorult bűnösök iránt. Rád való tekintettel megbocsátja minden bűnünket. Jézusom, köszönjük Neked ezt a kegyelmet, hogy annyira szerettél, hogy a Véredet ontottad, az életedet adtad oda értünk. A magunk számára csak egyet kérek: Adj nekünk hűséges, szeretettől lángoló szívet, amely sohasem mondja: elég az áldozatból, hanem mindig készséggel öleljük át a keresztet, amelyet megosztasz minden Téged szerető gyermekeddel. Fogadjunk el Tőled mindent, jót, rosszat egyaránt! Minden döntéshelyzetben Veled együtt mondjuk: Atyám, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te. Ezt kérem Tőled Jézusom, és azt, hogy végy fel minket is választottaid körébe, ahol vég nélkül imádunk Téged, és örvendezünk Veled. Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr317319276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása