2020. 04. 01, Szerda
Uram, oly sokan reménykedünk abban, hogy a Szűzanya szavai hamarosan beteljesednek, amit Garabandalban mondott. A Hozzád hűséges emberek évek óta olvassák az ott elhangzott üzeneteket a Nagy Figyelmeztetésről, a Nagy Csodáról. Még nem teljesedtek be ezek az ígéretek és immár a járvány Garabandalt is utolérte.
Jézus:
„Gyermekem, Édesanyám kiesdekelte ezt a két eseményt Tőlem, hogy az emberiség megtérhessen és elkerülhesse a Büntetést. Édesanyám szavai igazak, és bár évtizedek múltak el - a jelenései óta- nem jelenti azt, hogy nem fognak beteljesedni. A Nagy Figyelmeztetés igen nagy kockázattal jár. Hatalmas kegyelem, ugyanakkor tisztulás, és a halottak megszámlálhatatlanok lesznek. Atyám szent akarata, hogy mindenki üdvözüljön. Atyám nem mond le sohasem a gyermekeiről, legyenek hitetlenek vagy hívők. Ő az utolsó pillanatig nyújtja felétek a kezét, hogy meg mentsen titeket. A Nagy Figyelmeztetés irgalmának és igazságosságának jeles eseménye lesz, amely a bűnben megrögzött emberiség utolsó esélyét jelenti. Közeledtek az idők végéhez, amely Egyházam végét fogja jelenteni! De ez az állapot rövid ideig fog tartani, mert Én, a Legfőbb Főpásztor Egyházamat kimentem az alvilág kezéből és learatom győzelmemet a sátán fölött.
 
Conchita leányom a Nagy Csoda napjának titkát őrzi. Ez lesz földi életének utolsó küldetése, hogy hírül adja az időpontot minden ember számára. A zűrzavar egyre szélesedik, és az események a jövendölések beteljesedése felé haladnak. A világjárvány a bűn következménye. Közeleg a Nagy Figyelmeztetés napja! Atyám csakis a legalkalmasabb pillanatban fogja beteljesíteni Édesanyám ígéretét. A Nagy Figyelmeztetés meg fogja tisztítani a világot és Egyházamat is.
 
Gyermekeim, a bukott angyalok lázadása örök kárhozattal járt. Döntésük visszavonhatatlan volt. Az emberek egy egész életen át dönthetnek. Még angyalaim sem részesültek abban a kegyelemben, amelyet a bűnös emberiség érdemtelenül kapni fog a Nagy Figyelmeztetés által. Igen, érdemtelenek vagytok erre a nagy ajándékra. Édesanyám közbenjárása nélkül nem lennének ezek az események. Adjatok hálát neki, mert az emberiség már a Büntetésen is túl lenne, ha ő nem esdekelte volna ki számotokra a haladékot!”