2020. 04. 03, Péntek
Jézus:
„Gyermekeim, készüljetek a Nagy Figyelmeztetésre! Korábban felhívtam a figyelmeteket arra, hogy az Ég Kapui be fognak zárulni. Íme, ez a prófécia beteljesedésben van. Sokan nem tudjátok, hogy mit jelent ez a két szó: ÉG KAPUI. A szentségeken keresztül tudtok a leghamarabb eljutni az üdvösségre. A szentségekben a kegyelem kimeríthetetlen. Én vagyok a ti üdvösségetek. Én vagyok az Ajtó, amelyen keresztül beléphettek Atyám Országába. A kegyelem ingyenes ajándék, de csak úgy tud igazán kibontakozni a szívetekben, ha megtértek és őszinte bűnbánatot tartotok. A járvány miatt nem vehettek személyesen részt Szentmisén templomaitokban, csak az otthonaitokban. Ez az időszak az egész emberiség számára egy komoly felszólítást jelent: ha nem tértek meg, és ha nem bánjátok meg bűneiteket, akkor nem kerülitek el az Én igazságos ítéletemet. Most időt kaptatok arra, hogy átgondoljátok az életeteket és megvizsgálhassátok a mulasztásaitokat. Aki ezt az időt haszontalanul tölti és nem él a kegyelem lehetőségével, annak a Nagy Figyelmeztetés igen fájdalmas lesz! Bizony mondom nektek, hogy kegyelmi időt kaptatok!
 
Gyermekeim, közeleg a Nagyhét! Meghaltam értetek, a ti bűneitek feszítettek Engem keresztre. A bűnnek nagy ára volt. Ártatlanul ontottam ki minden csepp véremet és némán viseltem a szenvedéseket. A bűnt nem kapjátok ingyen, mint a kegyelmet. A bűn adósságot von maga után, és azt a sátán kíméletlenül behajtja rajtatok. Ha Hozzám menekültök a bűnbánatban, akkor Én, Szent Véremmel eltörlöm adósságaitokat. Higgyetek és vegyétek komolyan szavaimat! A bűnből fakad: a halál, a szenvedés, a betegség és azok az események, amelyek megrövidítik az emberiség életét. Elmélkedjetek azon, hogy lelketek milyen nagy ára volt!
 
Minden hívő gyermekem mellett felszentelt fiaimnak is meg kell egészen térniük. Ők is rászorulnak az Én irgalmamra úgy, mint ti. A papoknak most különösen osztatlan szívvel kell szolgálniuk Engem, és figyelmüket még inkább Felém kell fordítaniuk. Fiaim ideje most felszabadult, így ezt az időt egy belső lelkigyakorlatként élhetik meg. Imádkozzatok értük, hogy ebben az időszakban közelebb kerüljenek Hozzám! Az Én nyájamat akkor nem tudják szétszéleszteni a farkasok, ha imádságos és alázatos kezekben van. Mindennap ez legyen a jelmondatotok: „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!” Emlékezzetek arra, hogy honnan jöttetek és hová tartotok! Kérjétek az alázat kegyelmét, mert az emberiség a gőg bűne miatt jutott oda, ahol van.”