HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.04.05. 09:31 :: lowoa

Magyarország újjáépítése

2020. 04. 05, Vasárnap
Láttam a Szűzanyát királynői méltóságában egy trónon ülni, melyet a Mennyei Atya ajándékozott neki, amikor a Mennyben megkoronázta őt. A Szűzanya könnyes szemekkel szemlélte a világjárvány következményeit az emberiség életében. Láttam Édesanyám arcán az alázatot és az elfogadást, mert szíve mélyén tudta, hogy a járvány is része a Jelenések könyvének. A Szűzanya így szólt:
„Gyermekeim, fájdalmas Édesanyai szívvel nézem a világ állapotát. Az emberiség elfordult Istentől és megadta magát a bűn urának, aki tolvajként a bűn által kilopta a kegyelmi állapotot a szívetekből, vagyis az igaz kincset. Ez a kincs az Én szeretett Fiam, a második isteni személy, Aki önként adta életét értetek. Az Ő szeretetéhez nem mérhető semmilyen földi szeretet. Fiam természetfeletti szeretete a legnagyobb ajándék egy teremtmény számára. Én, mint a Megváltó Édesanyja, különleges módon megtapasztaltam Isten szeretetét. Oly sok üzenetet adtam át nektek választottaimon keresztül, oly sok szobrom könnyezett - hol véres könnyeket, máshol pedig olajos könnyeket -, és az emberiség mégsem fogadta be a világ Világosságát. Csak kevesen nyitották meg szívüket, akik átérezték szavaim jelentőségét. Ők vigaszt jelentenek Fiamnak és nekem. A járvány ott tombol a legjobban, ahol hitetlenség és bálványimádás uralkodik.
Gyermekeim, én, mint az Egyház Édesanyja tőrökkel a Szívemben figyelem a Nagyhét eseményeit, különösen a Húsvét ünnepét. Ez a Húsvét fordulatot jelent az Egyház életében. A klerikusok és a laikusok kénytelenek külön megünnepelni a Megváltás misztériumát. Fiam szenvedett, meghalt és feltámadt értetek, hogy visszaadja nektek az örök életet, melyet Ádám és Éva elvesztett a bűn miatt. Most, ebben az időszakban a lelketek egyesül Fiammal a távolság ellenére is. A Sátán nem tudja, hogy a lelki áldozás is igen közel vihet titeket Fiam Szívéhez, Aki a kegyelmét nem tagadja meg azoktól, akik bűnbánó szívvel közelednek Hozzá. Egyedül a súlyos, halálos bűn szakít el Tőle titeket. A Sátán ravasz módon tereli el figyelmeteket Istenről. A bezártság időszaka a tétlenség állapotához vezethet, melyből félelem keletkezik. Ne féljetek, mert Fiam veletek van! A hitben rejlik a legnagyobb erő. Ha nincs hitetek, akkor nincs reményetek sem.
Gyermekeim, Magyarország nemrég megtapasztalhatta Isten áldását a gazdaság felvirágzásában, a bőséges termésben. Ezt az áldást azért kaptátok, hogy fel tudjatok készülni a válságra! Ha van miből újjáépítenetek, akkor van reményetek is! Adjatok hálát Istennek, hogy a bőség részben átsegíthet titeket a megpróbáltatásban! A világra most szűk esztendők várnak, és az ínséget minden ország meg fogja tapasztalni a válság következményeként. A Két Szent Szívben keressetek menedéket, ahol oltalmat kaptok. Az ördögnek nincs oda bejárása, mert ott tökéletes, szent az Isten és ember egyesülése.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1115615258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása