HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.06.09. 01:11 :: lowoa

Egyházam hamarosan fel fog támadni

2019. 06. 09, Vasárnap

Láttam a Szent Péter Bazilikát Rómában, amely lassan teljesen összedőlt szimbolikusan. A bazilika aljában láttam Szent Pétert a sírban feküdni. Szent Péter szemeiben könnyek voltak. Péter sírja mellett a három főangyal őrködött: Szent Mihály, Szent Gábriel és Szent Rafael. Láttam, hogy rövid idő alatt a bazilika területén és az előtte lévő téren rengetek keresztény lettkeresztre feszítve. Ők vértanúhalált haltak Krisztusért, aki a Mennyben van. A vértanúk vére beleivódott a föld talajába, és tiszta vérük gyökereket eresztett. És láttam, hogy megújult a Föld színe. Valami új életre kelt a természetben, a levegőben és mindenhol a világban. Az ő tiszta áldozatuk oly hatással volt a világra, hogy a semmiből emberek tömegei jelentek meg, akik megtértek és megtisztultak. Ruhájuk fényben ragyogott. Azért jöttek, hogy újjáépítsék az Egyházat, amely romokban hevert. Csodálatos volt látni, hogy az angyalok seregei is társultak hozzájuk és segítettek az építkezésben. Az Istenhez hű angyalok és az emberek együttműködtek. Jézus megjelent mellettem és azt mondta:

„Egyházam meg fog tisztulni egészen. A vértanúk halála nagy hatással lesz a Földre és az emberiségre. Egyházamat mindig üldözték, ám sohasem tudták megakadályozni, hogy újabb tagokkal bővüljön. Egyházam hamarosan olyan módon fog feltámadni, miképpen Én is feltámadtam a halálból. Ez az örömhír természetfeletti módon ki fog hatni a teremtett világra. Sokan tanúi lesznek ennek a pillanatnak, amely szeretetem legnagyobb ajándéka lesz. Akkor számtalan ember meg fogja érteni, hogy Én minden rosszból a legjobbat alakítom ki. A tisztulás elkerülhetetlen az Egyház tagjai és a világ számára. A bűn a tisztulással nyújthat elégtételt. Minden vissza lesz vezetve a kezdetekhez, mert újjáépíteni csak az alapoktól lehetséges. Második eljövetelem során rendet fogok teremteni mindenhol, ahol a bűn káoszt okozott.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9015109954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása