HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.26. 10:49 :: lowoa

2016. június 26. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága kicsinyeim, Szívemnek választottjai! Nagyon kedvesek vagytok Számomra. Atyám csodálatosan gyönyörű helyet készített nektek országában. Én a Véremmel fizettem értetek váltságdíjat.

Gyermekeim! Vágyakozzatok nagyon ebbe a csodálatos, gyönyörű országba, ahol színről színre láthattok Engem, az Atyát és a Szentlelket. Vágytok nagyon megdicsőít Engem. Azért, mert csak azok tudnak Hozzám vágyakozni, akik mindenekfölött szeretnek Engem, életszentségben élnek, és minden reményük, vágyuk, örök céljuk Én vagyok.

 

Gyermekeim! Hirdessétek ezt a vágyatokat mindenkinek, hogy ők is kedvet kapjanak hozzá! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik szeretik Őt.

 

Gyermekeim! Ha tudnátok, hogy odaát mennyi boldogság vár rátok, siettetnétek elköltözéseteket a földről. De csak akkor jöhettek ki porsátor testetekből, és szállhattok fel a mennybe, ha maradéktalanul teljesítettétek rátok vonatkozó örök szent Tervemet. Ezért imádkozzatok, hogy felismerjétek és tegyétek meg akaratomat, és maradéktalanul tejesítsétek rátok vonatkozó örök szent tervemet.

 

Kicsinyeim! Az életetek a földön nagyon rövid. Az örökkévalósághoz mérten nagyon kevés. Ezért ne rendezkedjetek be a földön! Tudatosítsátok magatokban, hogy itt ti csak zarándokok vagytok. Azért vagytok itt, hogy életszentségben éljetek, és ezzel elnyerjétek az örök életet. Életpéldátokkal hirdessétek az Evangéliumot mindazoknak, akiket elétek hozok! Beszéljetek tanításomról, és tegyetek sok jót, hogy miattatok magasztalják az Istent!

 

Gyermekeim! Ha így éltek, halálotok napja égi születésnapotok lesz. Vezessetek másokat is az üdvösségre, és akkor bő termést hoztok. Gazdagon érkeztek meg országomba. Itt annak fogtok a legjobban örülni, hogy megdicsőítettétek Nevemet a földön. Törvényeim megtartása, az életszentség, és a lelkek megmentése, az Isten szeretete mind megdicsőíti Nevemet, amiért örök jutalmat adok.

 

Drága gyermekeim! Engedelmeskedjetek tanításomnak, és akkor gyorsan életszentségre juttok. Én pedig veletek vagyok mindig, és az örök életre vezetlek benneteket. Erre áldalak meg titeket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Ima a Szentlélek által: „Áldalak Téged Atyám a Szentlélek által, Aki a semmiből megteremtettél, Magadhoz vonzottál, hogy dicsőítsem Szent Nevedet.

 

Áldalak és magasztallak Téged Szent Fiadért, Akit elküldtél, hogy megismertesse velünk Szent Tanításodat, az Igét. Ő Maga lett a megtestesült Ige, mert megvalósította Tanításodat, ezzel példát adott nekünk. Ő Maga a szeretet, Aki úgy szeretett minket, méltatlan bűnösöket, hogy az életét adta értünk, hogy el ne vesszünk, hanem örökké éljünk.

 

Áldott légy Atyám, a Te Szent Fiadért, Aki példaképünk, Üdvözítőnk és Megváltónk.

 

Áldalak Téged Atyám, Aki elküldted nekünk a Szentlelket, Aki imádkozik bennünk, és elvezet Hozzád az örök életre. Áldott légy Atyám a Szentlélek Istenért, Aki befejezi Krisztus megváltásának művét. Eszünkbe juttatja az Igét, és segít azt tettekre váltani.

 

Hőn szerető Mennyei Örök Édesatyám! Tebenned áldom és imádom Fiadat, Jézus Krisztust, Aki ezt mondta: „Aki Engem lát, látja az Atyát is. Az Atya és Én egy vagyunk. Az Atya Bennem van, és Én Őbenne vagyok.” Köszönöm Neked Istenem, jó Atyám, Szent Fiadat, Aki Emberré lett, hogy üdvözítsen minket.

 

Hőn imádott Mennyei szerető Örök Édesatyám! Kérlek, fogadj be minket országodba a Te Szent Fiadért, Üdvözítő Istenünkért! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr658875920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása