HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.28. 10:56 :: lowoa

2013. június 28. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek, mert megrostálok mindenkit kivétel nélkül! Én Isten vagyok, és nem vagyok személyválogató. Kizárólag a tetteiteket nézem, hogy azok összhangban vannak-e törvényeimmel, vagy nem. Olvassátok el a tíz parancsot, és véssétek mélyen az elmétekbe! 1. Uradat, Istenedet imádd, és csak Neki szolgálj! 2. Isten nevét hiába ne vedd! 3. Az Úr napját szenteld meg! 4. Apádat és anyádat tiszteld! 5. Ne ölj! 6. Ne paráználkodj! 7. Ne lopj! 8. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy! 9. Felebarátod házastársát ne kívánd! 10. Mások tulajdonát ne kívánd! Ez az alap. Erre épül a főparancs, amely mindent magába foglal: Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből! Szeresd felebarátodat, mint magadat! Ha így éltek, biztosak lehettek benne, hogy örök életetek van. Már itt a földön magatokban hordozzátok az örök életet, mert minden itt dől el. Odaát már csak cselekedeteitek következményeit élvezitek, vagy szenveditek örökké.
Gyermekeim! Sokan úgy élnek közületek, mintha nem is lenne lelkük. Csak a testükkel foglalkoznak. Szentmisére nem járnak, nem imádkoznak, Szentírást nem olvasnak. Ostobaságokon járatják az eszüket. Halálos bűnben élnek, és olyan távol állnak Tőlem, mintha Én nem léteznék. Pedig Én igazabb valóság vagyok, mint az egész teremtett világ. Ez a világ elmúlik, de Én örök vagyok. Szavaim, az Ige, amely az Evangéliumban van, örök érvényű. Egyetlen betű sem vész el belőle, hanem minden beteljesül a maga idejében. Ezért kicsi gyermekeim jól tennétek, ha naponta olvasnátok, és tettekre váltanátok. Szavaim lélek és élet. Aki szerintük él, annak örök élete van. Én nem erőltetem rá Magamat senkire, tiszteletben tartom szabad akaratotokat. De aki nem méltat rá, hogy elolvassa, és tettekre váltsa szavaimat, annak viselnie kell a következményeket. Ez a földi lét olyan, mint egy híd. Át kell menni rajta. Istentől kaptátok az életet, és Istenhez kell megérkeznetek. A hídon nem építenek házat, csak átmennek rajta. Ezzel szemben sokan úgy élnek ezen a földön, mintha örökké itt maradnának. Pedig ez a lét véget ér. Ráadásul nagyon hamar. Az idő gyorsan lejár, és ha hiányzik az olaj a mécsesetekből, akkor kinn rekedtek a menyegzőről, mint a balga szüzek. A Vőlegény mindig váratlanul érkezik. Nektek szüntelen készenlétben kell várni. Ez azt jelenti, hogy életetek minden pillanatában úgy kell élni, ahogy halálotok pillanatában szerettétek volna, hogy éltetek volna, vagyis szentül. Ezt kértem tőletek: Legyetek szentek, mert Én Szent vagyok! Hozzám, a végtelenül Szent Istenhez csak a szentek jöhetnek be a mennyországba, amely azoknak készült, akik Istent szeretik. Az szereti Istent, aki megtartja törvényeit. Sokan milyen messze állnak ettől a tökéletes életformától. Bűnt bűnre halmoznak, és elrontott életük miatt Engem káromolnak. Mindez a sátán csapdája. Tönkreteszi az életüket, és aztán ellenem fordítja áldozatait, mintha Én lennék minden rossz okozója. Olvassátok el az Evangéliumot! Minden betegséget meggyógyítottam, a síró özvegy egyetlen halott fiát feltámasztottam. A kenyeret és a halat megszaporítottam. Az embereket Isten törvényére tanítottam. Mi lett a fizetségem? A kereszthalál, a legszörnyűbb kínszenvedés. Elismerték, hogy csupa jót tettem, mégis megöltek, mert megvallottam, hogy Isten Fia vagyok. Ti is, amikor üldözni fognak benneteket, meg kell, hogy valljatok Engem e hitetlen parázna nemzedék előtt. Ne féljetek tőlük! Mindaz, aki elveszti életét Értem, megmenti azt. De akik meg akarják menteni úgy, hogy megtagadnak Engem az emberek előtt, elvesztik életüket mindörökre.
Gyermekeim, készüljetek! Ez vár rátok, méghozzá hamarosan. Bevádolnak benneteket, hogy bálványimádók vagytok, mert Engem, a legszentebb Eucharisztiában, a kenyér és a bor színében imádtok. Elhurcolnak, és megölnek titeket, de ne féljetek! Ha mindhalálig hűségesek maradtok Hozzám, az örök boldogság lesz az osztályrészetek. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Az idő közel. Térjetek meg, mert hamar visszajövök megítélni a föld minden lakóját. A számból kijövő kétélű karddal, ami az Ige. Ezért ezt mondom nektek: Szerezzetek be Szentírást, és olvassátok az Evangéliumot! Váltsátok tettekre benne foglalt szavaimat, amely örök életet szerez nektek! De ha továbbra is hátat fordítotok Nekem, megvetitek, kimosolyogjátok törvényeimet, a széles úton haladtok, amely a bűn útja, és a kárhozatba visz, és sokan mennek rajta, váratlanul lep meg benneteket a halál, és örökre elvesztek. Értsétek meg végre: a testetek halálával nem ér véget az életetek. A test ugyan feloszlik, és porrá lesz, mert a porból vétetett. De a lelketek kiszáll a halál pillanatában a testetekből, és három út előtt áll: mennyország, tisztítótűz, vagy pokol. Rögtön, amikor a lelketek kiszáll a testetekből, lepereg előttetek egész életetek. Minden gondolatotokat, szavatokat és cselekedeteteket látni fogjátok az Én szememmel a legapróbb részletekig. Ebből tudni fogjátok, hogy hol van örök helyetek a túlvilágon. A halál csak egy pillanat. Átmenet az örökkévalóságba. De ez életetek legfontosabb állomása. Ezért kértem, hogy éljetek szüntelen készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát. Mindenkit megítélek cselekedetei szerint.
Gyermekeim! Beszéljetek erről mindazoknak, akik még nem ismernek Engem! Tanítsátok őket mindarra, amiről beszélek nektek! Minden megkeresztelt ember az általános papság része. Ez azt jelenti, hogy nektek is hirdetni kell az Evangéliumot. Életpéldátokkal, szavaitokkal és cselekedeteitekkel. Ha ezt teszitek, megmentitek a lelketeket, és sok ember lelkét.
Gyermekeim! Én a Véremet ontottam, az életemet adtam az Újszövetségért, az Egyházért. Ti is vállaljatok minden kellemetlenséget, fáradságot, hogy minden embernek, akiket elétek hozok, hirdessétek az Igét! Ha kell, ne sajnáljátok ezért odaadni az életeteket is! Nagy jutalom vár rátok országomban. Soha ne essetek kétségbe! Legyetek mindig derűsek! Bízzatok Bennem rendületlenül! Minden gondotokat adjatok át Nekem! Én gondoskodom rólatok, ti pedig terjesszétek az Evangéliumot mindenütt, ahol csak jártok, mindenkinek, akiket elétek hozok! Akkor tele kézzel, gazdagon fogtok megérkezni országomba. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” Szentlélek Isten jöjj! Újítsd meg a föld színét! Ámen.
2013. június 28. Szentségimádáson Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Higgyél Bennem! Ne félj a jövőtől! Én mindig veled vagyok. Én a tied vagyok. Én vagyok a te Megváltó, szerető Jézusod. Az idő rövid. Élj szüntelen készenlétben! Várd kitörő örömmel azt a napot, amikor meglátsz Engem színről színre, dicsőségemben! Akkor már semmit sem fogsz kérdezni Tőlem. A lábam elé borulsz, és imádsz. Így készülj a Velem való nagy találkozásra: szeress Engem teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből! Szeresd felebarátodat, mint magadat! Akkor felragyog rád világosságom. Én leszek a te Istened és Mindened. Te pedig tündökölni fogsz országomban, mint a nap. Megáldalak téged megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr906214999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása