HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.02. 08:23 :: lowoa

2013. július 2. Szentségimádáson Jézus…

 
„Drága kislányom! Vigyázz! A sátán, mint ordító oroszlán leselkedik rád, hogy elveszejtsen. Te mindig csak Rám figyelj! Én legyek minden gondolatod! Szüntelenül kérd, hogy legyen meg az Én akaratom! Akkor nem tud ártani neked. Te pedig mindig add át szabad akaratodat Nekem! Ne ragaszkodj semmihez, és senkihez! Még a legtisztább vágyaidat is add át Nekem, hogy Én cselekedjek a környezetedben, és általad, és kizárólag csak az történjen meg, amit Én akarok!
Vigyázzatok! A sátán a jó égisze alatt lopakodik be az életetekbe. Ha nem tud rávenni a bűnre, mert szentül éltek, akkor mindent összezavar, hogy megakadályozzon benneteket abban, hogy Isten rátok vonatkozó örök tervét teljesítsétek. Vigyázzatok! Imádkozzátok a Miatyánkot, és amikor ahhoz a részhez értek: legyen meg a Te akaratod, akkor nyissátok meg a lelketeket, hogy legyetek készek elfogadni mindazt, amit Isten hoz az életetekbe! Sokszor a kereszt, a szenvedés válik a javatokra, lelketek örök üdvére, vagy éppen a kereszt által tudtok lelkeket menteni. Vigyázzatok! Minden döntés előtt így imádkozzatok: Uram, ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd! Ha kértek valamit, és az nem akadályozza meg örök üdvösségeteket, Én megadom, mert tiszteletben tartom szabad akaratotokat, de nektek egyedül az a legjobb, amit Én akarok. Ezért mindig így imádkozzatok: Jézusom, kérem a Te erődet és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet! Ha szívből kéritek ezt, és lélekben teljesen Rám hagyatkoztok, Én rövid úton szentekké formállak benneteket. A derű soha nem fogy ki a lelketekből, és ti fogtok megerősíteni másokat.
Gyermekeim! Amikor a keresztfán ezt mondtam: szomjazom, a ti, a világ végezetéig élő összes ember lelkére szomjaztam. Szomjúságom azóta sem elégült ki. Törekedjetek az életszentségre, ami abban áll, hogy váltsátok tettekre az Evangéliumot! Ha ezt megtettétek, akkor apostolkodjatok, hirdessétek mindazoknak, akiket elétek hozok! Így oltsátok szomjamat, hogy lelkeket mentsetek meg az örök életre! Ha mód felett sok lelket akartok menteni, ajánljátok fel Nekem az életeteket! Akkor a világ végezetéig élő összes lélekre kiterjed életfelajánlásotok. Megszámlálhatatlanul sok lelket fogtok megmenteni. Így imádkozzátok:

Életfelajánlás 1954-ből Dolores szervita nővér által:

„Édes Jézusom, a teljes Szentháromság, égi Édesanyánk és az egész mennyei udvar előtt, a Te Szent Véred és kereszthalálod érdemeivel egyesítve, felajánlom Szentségi Szíved és Szűz Mária Szeplőtelen Szíve szándékai szerint egész életemet, és amíg élek, minden Szentmisémet, Szentáldozásomat, jócselekedetemet, áldozatomat és szenvedésemet a dicsőséges Szentháromság imádására, engesztelésére, Anyaszentegyházunk egységéért, Szentatyánkért, papjainkért és jó papi hivatásokért, a magam lelkéért és az összes lélekért a világ végezetéig. Jézusom, kérlek fogadd el életáldozatomat, és add kegyelmedet, hogy ebben mindhalálig kitartsak. Ámen.
A felajánlást komoly, tiszta szándékkal és alázatos lelkülettel kell tenni. Minden ima, jótett, szenvedés és tiszta szándékú munka nagy értékkel bír, mert mindez Krisztus Vérével és Kínszenvedésével van felajánlva. Felajánlásunkat mielőbb tegyük meg, és időnként újítsuk is meg.”
Bonajunkta atya, aki Dolores lelkivezetője volt, azt kérte, hogy szentgyónás és feloldozás után mondjuk el a fent leírt felajánló imát, és kérjük rá a pap áldását, amit az Úr Jézus a mennyből megerősít.

„A Szűzanya öt ígérete az életáldozatot hozóknak:

  1. Nevük be lesz írva Jézus szeretettől lángoló és Szűz Mária Szeplőtelen Szívébe.
  2. Jézus érdemeivel egyesített önátadásuk által lelkeket mentenek meg a kárhozattól. Áldozataik érdeme kiterjed a világ végéig élő lelkek számára.
  3. Családtagjaik közül senki sem kárhozik el, még akkor sem, ha a külső látszat ezt mutatná is, mert mielőtt lelkük testükből kiröppenne, megkapják lelkük mélyén a tökéletes bánat kegyelmét.
  4. Életfelajánlásuk napján az esetleg tisztítótűzben lévő családtagjaik kiszabadulnak.
  5. Haláluk óráján mellettük állok, és tisztítótűz nélkül viszem lelküket a dicsőséges Szentháromság elé, ahol az Úr által készített hajlékban Velem együtt fognak vég nélkül örvendezni.”
Az Úr Jézus: „Ha már megtettétek az életfelajánlást, akkor tartsatok ki az életszentségben! Szüntelenül apostolkodjatok, és tegyétek a jót mindazokkal, akiket elétek hozok! Így nagyon gazdagon fogtok megérkezni országomba. Halálotok pillanata égi születésnapotok lesz.
Gyermekeim! Nagy kegyelem az életfelajánlás. Áldozataitok és szenvedéseitek az Enyéimmel egyesítve átalakul lélekmentő fizetőeszközzé. Szenvedéseitek nem lesznek értelmetlenek számotokra, hanem lelki béke és öröm forrásai, mert általuk vesztek részt megváltásom hatalmas művében.
Gyermekeim! Azt akarom, hogy ti is lélekhalászok legyetek! Életetek értelme a földön: az üdvösség elnyerése. De nemcsak saját magatok, hanem minél több ember számára. Ehhez adom az életfelajánlást, mint a lélekmentés eszközét, amely úgy működik, mint egy hatalmas háló, amelyet szüntelenül kivettek a tengerre, és megtelik hallal. Pontosan úgy, mint amikor Péter a szavamra kivetette a hálót.
Gyermekeim! Legyetek apostolaim! Működjetek együtt Velem! Általatok akarom eljuttatni Igémet mindazokhoz, akik keresnek Engem, éhezik és szomjazzák tanításomat, és az Én drága Szent Testemet és Véremet, a legszentebb Eucharisztiát. Ne elégedjetek meg azzal, hogy ti már birtokoltok Engem! Osszatok meg minél több emberrel, mert minél több léleknek beszéltek Rólam, annál gazdagabbak lesztek lélekben, és ezt a kincset magatokkal hozzátok az örök hazába. Ha mindig engedelmeskedtek indításaimnak, és nem mulasztotok el egyetlen alkalmat sem, hogy megtegyétek, amire indítalak benneteket, akkor elkerülitek a tisztítótüzet, halálotok pillanatában a mennybe jöttök. Ezzel kielégítitek szomjamat. Értelmet adtok minden megmentett lélek által keserves kínszenvedésemnek. Én pedig minden elképzeléseteket felülmúló örök jutalomban részesítelek benneteket Atyám országában. Menjetek el az egész világra! Tegyetek tanítványaimmá minden népet! Ha a betegágyhoz vagytok kötve, akkor se csüggedjetek! Imáitokkal és az Én szenvedéseimmel egyesített keresztetekkel lelkek ezreit, millióit menthetitek meg. Tegyétek ezt addig, amíg a kegyelem ideje tart. Imádkozzatok a bűnösökért, hogy kapaszkodjanak bele irgalmamba, amely átöleli az egész világot! Tegyétek ezt még ma, még most, mert hamarosan ütni fog igazságosságom órája, amikor lejár a türelmi idő, és sokan úgy fognak járni, mint a balga szüzek, akik kinnrekedtek a menyegzőről. Most van itt az üdvösség napja. Térjetek meg még ma, amikor még lehetőséget adok rá! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr466214982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása