HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.07.05. 08:41 :: lowoa

Isten szeretetének tüze

2019. 07. 05, Péntek

A Mennyben hatalmas lángoló tüzet láttam, amelyet az angyalok seregei körülvettek. Jézus, mint a második isteni személy, királyi fenségében megjelent közöttünk dicsőségében és odament a szent tűz elé. Láttam, hogy megnyitja isteni szívét, és e szívből kiemelt egy lángot, mellyel a szent tüzet táplálta. Ez a szent tűz nem olyan, mint a földi tűz. Ez természetfeletti. Jézus megparancsolta az angyaloknak, hogy egyenként vegyenek magukhoz a szent tűzből egy lángot és vigyék el a földre a szeretet tüzét azoknak, akik rászorulnak. Láttam, hogy az angyalok boldogan és dicsőítő énekekkel teljesítették az Úr kérését. Láttam, hogy az angyalok kikhez vitték el a szeretet tüzét: szegényeknek, szomorúaknak, szelídeknek, éhezőknek, irgalmasoknak, tisztaszívűeknek, békességben élőknek, üldözést szenvedőknek. Olyan emberek is kaptak a szeretet tüzéből, akik magányosan élnek egyedül. Voltak haldoklók is, akik részesültek e kegyelemben.

Jézus azt mondta: „A szeretet soha nem szűnik meg, mert az Én szeretetem örökkévaló. Az angyalok szünet nélkül viszik el a világ minden területére szeretetem tüzét. E kegyelemből csak azok maradnak ki, akik elutasítják. Az emberiség legnagyobb traumája a szeretet kudarca. A bűn vezetett ehhez a kudarchoz. Gyermekeim, Én a szeretet forrása vagyok. Aki Isten nélkül akar élni, az nem fogja megtapasztalni, hogy mi az igaz szeretet. Minden ember vágyik a szeretetre, de nem mindegy, hogy ezt a szeretetet hol keresik és kitől várják a viszonzást. Az állatok nem képesek szeretni. Ők csupán az ösztöneikre hallgatnak. Az ember képes szeretni, mert Isten szeretetének szikrája lakozik benne. Ám az ember csak akkor képes igaz szívvel-lélekkel szeretni, ha szívében ott van a szeretet Teremtője iránt. Az emberi lélek Isten szeretete által fogan meg. Az állatok foganása alatt nincs jelen a szeretet csírája, vagyis nem rendelkeznek lélekkel, öntudattal. Aki Hozzám fordul, az menedéket talál Nálam és soha nem fog csalódni. A tabernákulumban el vagyok rejtve. Nem láthattok Engem színről színre, de ettől Én még ott vagyok köztetek. Mindent látok és hallok. Előttem nincsenek titkok. Minél jobban megnyitjátok Előttem a szíveteket, annál jobban fogjátok érezni a jelenlétemet.”

 

Az Úr megengedte nekem, hogy láthassam jobb tenyerének dicsőséges sebét. A tenyér közepén láttam a fénylő sebet és azon belül az ereket, a húst, a vért. Mindezt egy természetfeletti fény járta át. Ez természetfeletti, hiszen az Úr testestül-lelkestül feltámadt és fölment a Mennybe. Szavakkal le nem írható Jézus misztikus sebeinek titka és az, hogy mit is jelent a föltámadott test állapota.


Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9515109962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása