HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.28. 06:52 :: lowoa

2011. július 28. Szentségimádáson Jézus: „Édes kicsi gyermekem! Nagy öröm számomra, hogy napról napra itt látlak Isteni Színem előtt. Tudd meg gyermekem, hogy ez a legnagyobb kegyelem a mennyben és a földön: az egy igaz Istent imádni. Nincs ennél nagyobb kincs! Azért azt mondom nektek: kövessétek azok példáját, akik ezt teszik, mert ez minden jónak a forrása! Ez az örök élet. Ez a lelki béke, és a szeretet teljessége. Jöjjetek Hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok! Én felüdítelek titeket! Vegyétek magatokra az Én igámat! Az Én igám édes, az Én terhem könnyű. Ez azt jelenti, hogy járjatok Velem egy úton, kövessetek Engem a keresztúton! Jóllehet, terheket cipeltek, de azokat mégis könnyűnek érzitek. Ti, akik követtek Engem az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, azt mondom nektek: ti csak törődjetek mindig az Én dolgaimmal, a tietekre Én Magam viselek gondot. Tartsátok meg törvényeimet, imádjatok Engem, és váltsátok tettekre az Evangéliumot! Rólatok Én Magam viselek gondot, mert minden szál hajatok számon van tartva az égben. Atyám Maga gondoskodik szükségleteitekről, mert aki Engem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

 

Gyermekeim! Ki a nagyobb közületek? Nemde az, akinek szolgáltok. Én mégis azt mondom nektek: aki sokat kapott, sokról ad számot. Aki közületek a legnagyobb, az legyen mindenkinek a szolgája! Ezért ti pap fiaim, igyekezzetek mindenben jó példát mutatni a rátok bízott híveknek, mert mondom nektek, tőletek kérem őket számon. Csak akkor tudjátok hűségesen szolgálni az élet Urát, ha lángolóan szeretitek az örök élet Szerzőjét. Mit jelent Istent szeretni? Azt, hogy hűségesen megteszitek az Ő törvényét. Ezt kérem tőletek különösen most, ebben az értékvesztett világban, amikor már nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól. Ti mutassatok jó példát! Ti legyetek a világ világossága, amely megmutatja az utat Hozzám, az örök élet Szerzőjéhez, a Megváltóhoz, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben trónolok köztetek, és várom minden gyermekemet, hogy tiszta szívükbe térjek.

 

Gyermekeim! A legnagyobb kegyelem a szentségek. A Szentgyónás, a Szentáldozás és a Szentségimádás. Ezeket mindenki folyamatosan gyakorolhatja. Aki ezt teszi, az már itt a földön a mennyországban él, és elnyerte az örök életet. Szerezzétek meg az életszentséget, és tartsatok ki benne mindhalálig! Akkor boldogok lesztek már itt a földön, és az egész örökkévalóságon keresztül. Akkor boldog leszek a szívetekben, és örömömet találom bennetek, mert számotokra nem volt hiábavaló kínszenvedésem és kereszthalálom.

 

Gyermekeim! Most még hívlak és várlak benneteket a templom szentéjében. De eljön az óra, sőt már itt is van, amikor feldúlják templomaimat. Kidobnak Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és nem lesz Kihez járulni. Addig jöjjetek Hozzám, ameddig köztetek vagyok! Utána már csak a rejtekben leszek köztetek, ahol hűséges papjaim bemutatják a szentmisét. Vigyázzatok! Legyetek résen! Ne dőljetek be a sátánnak! Az Antikrisztus hamarosan színre lép. Sok csodát fog tenni. Sok betegséget meggyógyít, de kettőt nem tud tenni: szeretni, és békét sugározni. Vigyázzatok! Ne hagyjátok magatokat félre vezetni! Csak Péternek ígértem meg, hogy a pokol kapui nem vesznek erőt azon az Egyházon, amelyet őrá építettem. Ez pedig az egyetemes, vagyis a katolikus Egyház, ahol Én vagyok jelen az Eukarisztiában. Én vagyok az az erőtér, az a védőpajzs, ahol a pokol kapui nem vehetnek erőt, mert Én Magam védem meg az általam alapított Egyházat. Ezt nagycsütörtökön kezdtem el, amikor a kenyeret Szent Testemmé, a bort Szent Véremmé változtattam át. Majd a keresztfán feláldoztam Magamat, és harmad napra feltámadtam. Az Eukarisztiában feltámadott dicsőséges Testemben vagyok jelen. Erre vonatkoznak szavaim, amikor azt mondtam: „romboljátok le ezt a templomot, és Én három nap alatt felépítem.” A templom a Szentség, az Én Testem és Vérem. Ahol nem imádnak Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, ahol nem vagyok jelen, oda ne menjetek! Ti soha ne imádjátok az Antikrisztust, aki maga a sátán! Ti tartsatok ki mindhalálig a Szentháromságos egy Isten imádásában, Aki Atya, Fiú és Szentlélek! Más istent ne imádjatok, mert más isten nincs, csak a sátán! Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim Szívem túlcsorduló, miden értelmet meghaladó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr406214898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása